Historie

Historie
T&J Stables kent zijn oorsprong in 2001. Eigenaresse Nanneke Brummer kocht indertijd de boerderij die op dat moment dienst deed als melkveebedrijf met enkele varkenstallen. Nadat er een plan van aanpak werd gerealiseerd, is men begonnen met het ombouwen naar een volwaardig paardenbedrijf.

Opzet was een ruim opgezet paardenbedrijf, waar het welzijn van het paard voorop staat. In fases is alles gerealiseerd en in 2010 vond de officiële opening plaats door niemand minder dan Frenk Jespers. T&J Stables was een feit!

Team T&J Stables
Eigenaresse Nanneke Brummer is de drijvende kracht achter T&J Stables. In haar jeugdjaren is zij besmet geraakt met het paardenvirus en heeft zij dit uitgebouwd naar een volwaardig professioneel paardenbedrijf. ‘Ik voel me een bevoorrecht mens dat we zo’n mooi bedrijf hebben kunnen opbouwen. Het werken en leven tussen de paarden geeft mij veel voldoening. Ik kan erg gelukkig worden als alle paarden lekker in de wei staan te genieten. Daarnaast fok ik op bescheiden schaal met een aantal interessante merries waardoor ik ieder jaar zelf een aantal veulentjes krijg. Deze fok ik op, laat ik eventueel aanrijden en dan kijk ik verder wat er mee gebeurt’, aldus Nanneke.

Deze dressuur fokkerij is ondanks de bescheiden schaal wel opgemerkt door onder andere dressuur amazone Emmelie Scholtens. Zij heeft enige tijd de talentvolle Arkle B (Jazz x Ulft) gereden (zie Fokkerij).